Desklampjes

Dubbele miniatuur led lessenaar verlichting met zwanenhals en klem. De klem is eenvoudig te plaatsen op de muziek standaard, waar de twee heldere leds middels de buigbare zwanenhals gemakkelijk te positioneren zijn voor het uitlichten van de partituren (bladmuziek) of teksten.

Bij ons in de verhuur in grote aantallen maar ook tekoop.

ADJ ViziBeam

Een movinghead die met een 160W MSD lamp een gelijkende lichtopbrengst voort brengt als een 575 Watt movinghead? Zijn optiek, kleine uittredingshoek en innovatieve licht bron maken de Vizi Beam een ware aanwinst

Deze movinghead is voorzien van een Philips Platinum 5R lamp welke met 160 Watt aan vermogen een lichtopbrengst van maar liefst 8000 Lumen uit straalt! Dit is overigens niet het enige wat deze lamp doet, door de kleurtemperatuur van 8000°K zorgt hij namelijk voor een betere verzadiging van de kleuren, wat vooral te zien is aan de heldere kleur rood die deze Vizi Beam voortbrengt. Deze kleur zit samen met elf andere dischroische kleuren op het kleurenwiel, dat geheel onafhankelijk van het gobowiel draait. Op het gobowiel zijn zelfs veertien statische gobo's aanwezig, plus spot. Een frost filter kan er vervolgens voor zorgen dat u een wash effect krijgt, zodat deze movinghead dus eigenlijk twee functies heeft: een wash en een spot!

Read more: ADJ ViziBeam

Krachtige Volgspot

Deze professionele volgspot met een krachtige 1200W HTI (gasontlading) lamp. geeft aanzienlijk meer licht dan zijn 1000W (of meer) halogeen tegenhangers.

Sluiter met stroboscoop effect, 0-100% dimmer 0-100% gemotoriseerde iris, kleurenwiel met 8 kleuren plus wit, regenboog effect in beide richtingen, variabele kleurtemperatuur (3200K, 5600K of 6000K), gemotoriseerde focus. Te bedienen vanaf het paneel achter op de spot of vanuit de licht console middels DMX.

Een indruk wekkende bundel ook voor over grotere afstanden, geschikt vanaf 10 tot en met 50m.

Arkaos - Media Master

Arkaos Media Master is een video server speciaal ontworpen met de  show en verlichting markt in het achterhoofd. Thumbnails van de video bestanden en weergaves van de verschillende layers worden direct op de verlichtingsconsole weergegeven voor een integratie van video met show belichting.

De uitmuntende prestatie, stabiliteit en flexibiliteit door de nieuwste generatie technologieënvan Arkaos, onderscheiden Media Master van vele andere video servers.

Smoke Factory - Tour Hazer

De Smoke Factory - Tour Hazer II-S genereert een variabele fijne nevel welke de ruimte in no-time vult zonder de herrie van een conventioneel rook apparaat.

Een perfecte 'Designer Mist’ voor licht effecten bij iedere show.

Het apparaat is binnen 60 sec klaar voor gebruik, lucht doorvoer en nevel zijn appart via DMX instelbaar.

Geen rook maar een fijne dunne mist, zichtbare bundels licht zonder rook gordijn.

Chamsys - MQ100

ImageDe MQ100 is de meest compacte console in de MagicQ lijn. Met een afmeting van maar 625mm bij 580mm past hij prima in de kleinste FOH omgevingen. Door het grote ingebouwde touch screen is het niet nodig externe schermen mee te nemen en ligt de bediening echt onder de vingertoppen. Alle 10 theaterachtige playback faders zijn electronisch gelabeld zodat zichtbaar wordt wat de huidige en de volgende stappen zijn in de Cue Stack. Acht roterende encoders zorgen voor eenvoudige bediening van de individuele parameters. De MQ100 ondersteund moeiteloos het afspelen van voor geprogrammeerde shows en door de bliksemsnelle over-ride van de krachtige MagicQ programmeer sectie kunt u onmiddelijk ingrijpen tijdens die onverwachte momenten.

De MagicQ MQ100 is een ideaal begin punt voor de lichtontwerper. Met toegang tot maximaal 202 playbacks via de virtual playback control kan de MQ100 zelfs de meest complexe shows aan.

Mocht u voor een show meer playback faders nodig hebben dan sluit u gewoon één of meer MagicQ playback wings aan.

Read more: Chamsys - MQ100