Ground Support Towers

De Ground Support Towers zijn ontwikkeld voor het plaatsen van grids zonder noodzaak voor ophangpunten, en kunnen in verschillende configuraties gebruikt worden; een enkele is beperkt bruikbaar, maar 2 (als doelpaal / goalpost) of meer als een Ground Support setup voor een Carré / Grid.

Grotere installaties kunnen geplaatst worden, daar waar de standaard faciliteiten onvoldoende zijn.

De basis van de MPT tower is H30V truss op het sleeve block kan alle truss uit de Multi-Purpose-serie gekoppeld worden. Hiermee kunnen veilige en belastbare overspanningen tot 20M gemaakt worden, zowel boven podium als boven publiek.

De MPT towers zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Read more: Ground Support Towers

Motor takels

In onze truss constructies maken we veelal gebruik van ketting takels.

De Verlinde Stagemaker SM-5 is een industrieel elektrische kettingtakel speciaal toegespitst op de showbusiness toepassingen voor ladingen tot 500 kg en in combinatie met Prolyte MPT towers tot 1000 kg per groundsupport.

De Stagemaker Compact is een CE gecertificeerde elektrische takel in overeenstemming met de Noord-Amerikaanse CSA standaard, ontwikkeld speciaal voor de branche van toneel, theater en showbusiness.

De voorzieningen en mogelijkheden, compact ontwerp maken de Stagemaker Compact een drijvende kracht van onze shows.

Prolyte H40V truss

Bij ons in de verhuur sinds enkele jaren al Prolyte MPT towers, maar ook H40V truss zodat overspanningen verwezenlijkt kunnen worden tot 20M zonder verdere ondersteuning.

De H40-serie truss is een grotere versie van de H30-serie.
Deze truss-serie kan worden gebruikt in soortgelijke situaties als de H30-serie, maar de belastbaarheid en doorbuiging kenmerken zijn veel beter.
De belangrijkste kenmerken van de H40 serie truss zijn kracht, veelzijdigheid, lage gewicht en de eenvoudige montage.
De conische koppeling zijn gelijk aan die van de 30-serie truss en dus snelle, efficiënte en zeer esthetische montage van vaste of tijdelijke constructies.

In ons pakket beschikken we over meer dan 40 meter vierkant truss in verschillende lengtes.

Middels vier Prolyte MPT towers voorzien van elektrische takels kunnen wij een truss-carré bouwen en omhoog brengen met een maximum overspanning van 20 meter bij 16 meter tot op een hoogte van 8 meter. Een mooie constructie een eyecatcher voor onder andere locaties waaraan de dakconstructie, onvoldoende gehezen kan worden, voor het neerzetten van een geweldige show. Uiteraard worden er bij het gebruik van dergelijke opstellingen wel eisen gesteld aan de maximale belasting van de vloer.

Read more: Prolyte H40V truss