Partner in Audiovisuele techniek

Disciplines

Test12 is een leverancier van audiovisuele apparatuur met ervaring en passie. We maken voornamelijk gebruik van eigen materiaal, waardoor we precies weten wat de mogelijkheden zijn en dit tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Ons bedrijf heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt en was voorheen bekend onder de naam "Grandé". Wij voorzien installaties bij kleine en grote bijeenkomsten, voorstellingen, shows en evenementen. 

We creëren de juiste sfeer en zorgen we ervoor dat uw boodschap professioneel en helder wordt overgebracht in beeld en geluid.

Wij zijn constant op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en te innoveren. Mocht het voorkomen dat we iets niet hebben dan zijn wij bereid daarin te investeren of zullen wij het betrekken van derden om u toch de beste oplossing te kunnen bieden. We werken alleen samen met betrouwbare partners om de kwaliteit en service te waarborgen die u van ons gewend bent.

Pre Productie

Dit omvat de planning, organisatie en voorbereiding van alle aspecten van het evenement of productie, zoals het vaststellen van het budget, het ontwerpen van het concept en de thematiek, het selecteren van de locatie, het inhuren van het juiste personeel en de benodigde apparatuur en gereedschappen, het maken van een draaiboek, het regelen van vergunningen en verzekeringen, enzovoort. 

Een goede planning voorafgaand aan een evenement is cruciaal voor het succes ervan. Tijdens deze pre-productie fase werken producenten en organisatoren samen om hun ideeën en thema's vorm te geven voor de show. Test12 kan helpen bij het creatief verwerken van deze ideeën met behulp van expertise en tools.

We bieden diensten aan zoals lichtplannen, rigging calculaties, werk- en bouwtekeningen, video content, 3D visuals en ontwerpen.

Onze expertise en gereedschappen maken het mogelijk om hoogwaardige audiovisuele producties te creëren. 

Onderhoud en Reparatie

Test12 zorgt niet alleen voor de creatie van audiovisuele producties, maar ook voor reparaties en onderhoud van apparatuur. We zorgen ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op goed onderhouden apparatuur voor hun toekomstige producties.

Tools

Onze softwaretools omvatten onder meer Capture (SE) 2020, Chamsys MagicQ, Arkaos MediaMaster, Resolume, Microsoft Office, Blender 3D, OBS Studio, Cakewalk, Photoshop en Illustrator.

Creativiteit en Expertice

Drone video's
Live Registraties
Audio
Video
Ontwikkeling HW & SW
Logo Ontwerp