Spetterende Carnavals Gala show.

Het afgelopen weekend was er weer een spetterende show te zien in Neede. Na een afwezigheid van twee jaar door de corona pandemie, was het tijd voor een grote comeback. N.C.G. De Vlearmuze organiseerde een gala-avond waar 850 gasten konden genieten van een avond vol met muziek, theater, dans en vooral feest.

Van donderdagavond tot en met zaterdag is er hard gewerkt door vele vrijwilligers uit de vereniging om de sporthal om te toveren tot een showbizz theater met licht, geluid en video van Test12.

Richard Grevelink ontbreekt als presentator van het gala wegens verplichtingen met zijn band elders in het land. Dat burgemeester Joost van Oostrum als een verrassende vervanger aan het publiek zou worden voorgesteld, was geheim gehouden. „Het zijn klussen die je wel aan de burgervader kunt overlaten. Hij doet het op een geweldige manier”, vindt Ria Ruiterkamp van het Needs carnavalsgenootschap De Vlearmuze.

Voor prins carnaval Stephan Kistemaker was ontzettend speciaal om dit jaar het gala een keer vanuit een ander perspectief mee te maken; namelijk vanaf het hoogste punt op het podium, uitkijkend over de hele uitverkochte sporthal.Er waren tal buutreedners, muziek, dans-acts en optredens van lokale artiesten. Neede was op z'n best te zien tijdens deze gala-avond. Het was een prachtig feestje in de Spilbroekhal!